Sign In

Vi vil give jer et udstillingsvindue, hvor jeres forening kan blive eksponeret for ny medlemmer

På GoSport.dk, har jeres forening mulighed for at oprette en admin profil, og herefter tilkoble de hold, som trænger til at blive ekstra eksponeret over for potentielle nye medlemmer. Når jeres hold er oprettet, og i har indtastet holdets informationer, skal i blot læne jer tilbage, og så klare vi resten!

Digital deling af hold
klik & del

GoSport forsøger at gøre det nemmere både at administrer og videredele jeres forenings allerede eksisterende hold, eller jeres helt nyoprettet hold igennem de sociale medier.

Alle vores undersøgelser peger i retningen af at den informationsteknik “Mund-Til-Mund”, stadig er den mest effektivt, når det omhandler rekruttering  af nye medlemmer. Derfor har vi givet jeres foreningsmedlemmer, frivillige og ansatte et digitalt værktøj, hvor de nemt og hurtigt kan dele de ønskede hold til deres netværk digitalt.

Themes
Users
Active Installs

OPRET FORENING

1) OPRET FORENING & UDFYLD INFORAMTION.

TILFØJ FORENINGENS HOLD

TILFØJ KLUBBENS HOLD, OG TILFØJ KONTAKTINFORMATION TIL HOLDET.

LÆN DIG TILBAGE, OG LAD OS OM RETSEN

DEL HOLDET MED DIT NETVÆRK, OG LÆN DIG TILBAGE. VI KLARE RESTEN!

Gratis at oprette hold!

Hele platformen er opbygget på en freeniummodel. Dette vil sige at alt det gratis for privatpersoner at søge og udforske på platformen, og at det er gratis for foreningen at oprette en profil.

Dog er der mulighed for at jeres forening kan tilføje forskellige annonceringsværktøjer, hvis i har en ønske om at tiltrække flere medlemmer til allerede eksisterende eller nyoprettet hold.

Læs mere om annonceringsværktøjerne her: 

SAMARBEJDSPARTNER

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af denne side, accepterer du vores brug af cookies.