Sign In

OM OS

”Vi ville i bund og grund bare gøre det så nemt, som det burde være”

Vores historie

Mere end en søgningsportal

Hos GoSport tror vi på, at der findes et sportshold til enhver – det handler blot om at kunne finde det. Og det er her, vi kommer ind i billedet. GoSport gør det så nemt, som det burde være. Det at søge, hvilke foreninger og aktiviteter, der er i dit lokalområde, indsamle informationer omkring den valgte forening eller aktivitet og nemt kunne danne sig et overblik over, hvilken person du skal kontakte for et ønske om prøvetræning eller et eventuelt medlemskab. Alt sammen samlet på én platform, og alt sammen opsat nemt, hurtigt og brugervenligt. Vi vil fjerne adgangsbarriererne, når du skal ud at finde din nye klub eller aktivitet. Vi vil gøre det simpelt og overskueligt for danskerne at finde udbuddet og information omkring udvalget af sports- og idrætsforeninger i netop deres lokalområde.

 

Frustrationer førte til løsninger

Ideen til GoSport opstod ved at flere af teamets medlemmer kunne blive nødt til at stoppe med at gå til sport i forbindelse med tilflytning til ny by. Søgningsprocessen var helt umulig, og vi skulle derfor gå på kompromis med vores personlige behov. Vi syntes ikke, at det kunne passe, at det ikke var nemmere at finde en sportsklub, som passede til vores personlige behov. Derfor gav vi os til at finde en løsning på dette problem.

Vejen til GoSport

Vi startede vores rejse som studerende på et iværksætterforløb, hvor vi arbejde i døgndrift for at finde den helt perfekte løsning til danskerne. Vi ville ikke blot lave en søgeportal – vi ville lave et hjælpeværktøj, som gav værdi. Det var dog ikke så nemt, som vi havde håbet. Mange dage og nætter blev brugt på at skabe de teknologiske løsninger, som var nødvendige for at få vores drøm i opfyldelse, og til sidst lykkedes det. GoSport.dk var nu det hjælpeværktøj, som kunne fjerne adgangsbarriererne og gøre søgningsprocessen til en sportsklub så nemt, som det burde være.

Mission & Vision

Vores mission er at give danskerne et værktøj, som gør det mere overskueligt at finde sportsgrene og aktiviteter i deres lokalområde, som matcher deres personlige behov, og så vil vi skabe en platform, som motiverer folk til at dyrke mere motion og øge sundhed og trivsel i hverdagen gennem fællesskabet.

Vores vision er, at vi skal være nordens foretrukne digitale platform, når det handler om at finde en sportsklub eller aktivitet, som matcher forbrugerens behov samt være den førende platform for sports- og idrætsforeninger.

TEAMET BAG

Magnus Toftelund

CO-Founder & ceo

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Kristoffer Hebsgard

CO-FOUNDER & CFO

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Simon Rinberg

CO-FOUNDER & CMO

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af denne side, accepterer du vores brug af cookies.